Steun ons en de medewerkers in de metaal-bedrijven voor behoud van Werkgelegenheid

Op maandag 28 november organiseert FNV Metaal een manifestatie voor behoud van werkgelegenheid in Alblasserdam.

Het betreft een manifestatie met betrekking tot een tal van metaalbedrijven waar onze sectoren ook aan gelieerd zijn zoals IHC en Heerema. Deze bedrijven hebben dezelfde strijd als wij bij Boskalis/Fairmount, namelijk vast medewerkers aan de kant zetten en hiervoor goedkopere arbeidskrachten inzetten.

Charley Ramdas zal aanwezig zijn en hij hoopt uiteraard dat er Boskalis/Fairmount medewerkers kunnen komen. Niet alleen uit solidariteit maar ook om aan Boskalis te tonen dat ze nog lang niet van ons af zijn!

Klik hier voor meer informatie manifestatie-voor-behoud-van-werkgelegenheid-002. Wij kijken uit naar uw komst!