Kom je ook? #nederlandverdientbeter

Kom je ook? #nederlandverdientbeter


Op 26 november organiseert de FNV samen met Nautilus en andere vakbonden de manifestatie #nederlandverdientbeter. Wij zijn daar natuurlijk bij! Jij ook?

Waarom?
Miljoenen mensen maken zich zorgen. Zorgen over het einde van de maand, over dure boodschappen en hoge energierekeningen. Want onze inkomens blijven achter. Dat moet nu afgelopen zijn. Samen staan we op voor hogere lonen, pensioenen en uitkeringen. Doe je mee? Kom dan op 26 november naar Amsterdam! Het is tijd dat de regering stopt met pleisters plakken en met echte oplossingen komt. Grote bedrijven en grootverdieners moeten hun eerlijke deel gaan betalen.

Daarom willen wij:
Hogere lonen en vaste banen. Wij willen ons eerlijke deel ontvangen.

Per direct een verhoging van het minimumloon naar 14 euro per uur, en daarmee verhogingen van de uitkeringen en de AOW. Niemand in de kou: een betaalbare energierekening.

Daarom staan we samen op. Want wij verdienen beter. Ons land verdient beter. Eis jij ook een rechtvaardige samenleving? Zorg dan dat je erbij bent op 26 november!

Verzamelen bij Nautilus, uurtje vooraf 26 november vanaf 12.30 uur
Nautilus is er een uurtje eerder, jij ook? Dan heb je de mogelijkheid met Nautilus collega’s en maritieme professionals van andere rederijen te spreken over de impact inflatie op jou en het bedrijf waar je voor werkt. De locatie maken we later bekend maar zal in of rondom het olympisch stadion zijn. Ben je iets later? Geen probleem!

Meld je aan via infonl@nautilusint.org.


Adres landelijke manifestatie 26 november 14.00 uur

Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam

Kom je naar de landelijke manifestatie? Meld je dan ook bij de FNV aan via deze link.

Vervoer
Is het voor jou lastig om met het eigen vervoer te komen? Via het FNV inschrijfformulier kun je je opgeven voor één van de ruim 45 bussen die vanuit heel Nederland worden ingezet.

Schouders eronder
Nautilus en haar leden moeten dit cao seizoen de schouders eronder zetten om zich hard te maken voor koopkrachtbehoud. Diverse cao onderhandelingen lopen al en koopkrachtbehoud spreekt niet vanzelf. 26 november is daarom een belangrijk moment. Neem jij ook je verantwoordelijkheid en laat je zien dat jouw koopkracht belangrijk is? We kijken ernaar uit om elkaar daar te ontmoeten!