Aanwijzing gebied oorlogstoeslagregeling vanwege oorlog Oekraïne opnieuw verlengd

Gevaarlijke gebieden

Partijen bij de cao’s van toepassing zijnde op zeevarenden werkzaam aan boord van Nederlands gevlagde schepen gesloten tussen de VWH, NEMEA, Neptune of Spliethoff en Nautilus International komen het volgende overeen:

Op 4 maart 2022 zijn partijen bij bovengenoemde cao’s een oorlogstoeslagregeling overeengekomen. Op 11 maart 2022 is besloten om deze regeling met een maand te verlengen. Op 13 april is besloten de regeling opnieuw een maand te verlengen. Op 30 juni zijn partijen overeengekomen de periode te verlengen. Derhalve is de oorlogstoeslagregeling zoals opgenomen in de hierboven genoemde cao’s van toepassing in het omschreven oorlogstoeslaggebied voor de periode van 16 maart 2022 tot en met 31 juli 2022.

Lees hier het volledige bericht van 4 maart.