FNV Waterbouw/Nautilus helpt je verder met Van Werk Naar Werk

Staat je baan op het spel en/of wil je snel weer aan de slag?

Staat je baan op het spel? Of ben je jouw baan verloren tijdens de Corona pandemie? Nautilus International en de FNV helpen je graag verder. Om werknemers die ontslagen dreigen te worden of net hun baan hebben verloren zo snel mogelijk weer aan de slag te helpen, bieden Nautilus en de FNV samen de landelijke dienstverlening Van Werk Naar Werk aan.

Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag

Tijdens het traject naar het vinden van werk is er begeleiding door een adviseur, die de individueel werkzoekende ondersteunt in zijn of haar werktraject. Het werktraject is gericht op vragen als: Wat wil ik? Wat kan ik? Waar sta ik op de arbeidsmarkt? En vervolgens de vertaling daarvan naar concrete acties rondom werk zoeken of scholing. Ook kunnen er tijdens het traject voor zowel de Nautilus als FNV deelnemers loopbaantrainingen aangeboden worden.

Meld je snel aan!

Neem voor een afspraak met het Nautilus adviescentrum contact op met Jelle de Boer,
via tel.: 010-4771188 of infonl@nautilusint.org.

 

 

 

 

 

Rijnmond Werkt Door

Onder de noemer Rijnmond Werkt Door helpen, naast vele samenwerkingspartners, Nautilus en de FNV ook in regionaal verband werknemers in Rijnmond die als gevolg van corona bedreigd worden in hun baan of inkomen.
Meer informatie: klik hier