Doe ook mee met de FNV Pensioen fakkeltocht in Rotterdam

Op donderdagnamiddag 21 februari a.s. sluit FNV Waterbouw zich ook aan bij de FNV Pensioen Fakkeltocht over de Rotterdamse Erasmusbrug. Eenieder die een goed pensioen en tijdig stoppen met werken een warm hart toedraagt, is van harte welkom!
Meld u nu aan via: infowaterbouw@nautilusint.org

Programma:

17.00 – 18.00 uur: Ontvangst bij Hotel New York ( + ‘patatje eten’)
Adres: Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam

18.00 – 19.00 uur: Fakkeltocht
(lopend vanaf Hotel New York over de Erasmusbrug naar de FNV tent)

19.00 – 20.45 uur: Diverse sprekers & muziek

Zwaar werk

Miljoenen mensen met zwaar werk hebben de grootste moeite om gezond hun pensioen te halen. Veel van onze leden geven ons dit regelmatig aan. Ook in cao-onderhandelingen zetten we dit steeds meer hoog op de agenda. Vooral via het afsluiten van generatiepacten, waarin oudere werknemers minder kunnen gaan werken en jongeren eerder kunnen instromen.

Samen met de FNV vinden wij als FNV Waterbouw dat in een land als Nederland iedereen op tijd moet kunnen stoppen met werken en dan kunnen rekenen op een fatsoenlijk inkomen. Dat betekent:

1 Bevries de AOW-leeftijd en schrap de boete op eerder stoppen met werken.
2 Indexatie van de pensioenen (uw pensioen stijgt dan ook mee met prijsstijgingen van uw boodschappen).
3 Een pensioen voor iedereen.

Doe ook mee met andere FNV Pensioen acties

Sinds het klappen van de pensioenonderhandelingen eind vorig jaar is de FNV, waarbij FNV Waterbouw ook is aangesloten, samen met CNV en VCP volop actie aan het voeren. Er staan in het gehele land nog tal van pensioenacties gepland. Met als voorlopig hoogtepunt de pensioenacties op maandag 18 maart a.s. (in aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen van 20 maart). Onder meer in Rotterdam Ahoy en in diverse andere regio’s. U bent van harte welkom! Zie ook:
https://fnv.nl/Acties/wij-verdienen-een-goed-pensioen

1 antwoord
  1. Bep
    Bep zegt:

    Denk niet alleen aan je zelf .kinderen en kleinkinderen zijn nu op de eerste plaats .Wij weten dit naar na hard werken …

Reacties zijn gesloten.