FNV Waterbouw brengt bezoek aan de Aeolus

De verwachting is dat de vraag naar wind offshore energie, zowel in Europa als daarbuiten, in de komende jaren verder toeneemt. We zien dat de grote baggerbedrijven en nu ook de middelgrote bedrijven hun dienstenpallet aanvullen met activiteiten uit de wind-offshore sector. Baggerschepen worden omgebouwd en werknemers worden afwisselend ingezet voor bagger en wind offshore werkzaamheden. Het is dus van belang dat FNV Waterbouw deze ontwikkelingen volgt.

Zo heeft Sascha Meijer, penningmeester en algemeen secretaris van FNV Waterbouw samen met Geert Klaver, manager Personnel Department bij Van Oord onlangs de Aeolus bezocht.

Het plannen van het bezoek was al een onderneming op zich. De Aeolus vervoert turbines van Esjberg, Denemarken naar windpark Gemini. Door weersomstandigheden of wijzigingen in het schema van de Aeolus werd het bezoek een paar keer op het laatste moment afgeblazen. De reis erheen was alleen mogelijk per auto en dat leverde onderweg mooie foto’s op van enorme turbines in het vlakke Deense landschap.

FNV Waterbouw bestuurders brengen graag een bezoek aan boord. Laat ons weten of dat bij u mogelijk is via info@fnvwaterbouw.nl en wij maken dan graag een afspraak. Uiteraard met toestemming van uw werkgever.

Tot ziens aan boord!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.