Bent u ook gebeld door een FNV Waterbouwmedewerker?

Op donderdag 14 en maandag 18 januari hebben een aantal medewerkers van FNV Waterbouw een groot aantal leden in de avonduren gebeld. De inzet was hen te vragen om te komen naar één van de pensioenbijeenkomsten. Daarnaast is het ook van belang te horen wat er speelt bij onze leden. Wij kunnen hen weer informeren over zaken die betrekking hebben op hun werk dan wel op hun werkgever.

FNV Waterbouw medewerkers bellen met leden

FNV Waterbouw medewerkers bellen met leden

Belangrijke kwesties
Het resultaat is dat we, naast aanvullende gegevens van onze leden, ook veel interessante gesprekken hebben gevoerd. Verontrustend is het groot aantal leden dat thuis zit op wachtgeld. Ook spraken we oudere leden die zich afvroegen of zij wel fit kunnen blijven tot aan hun pensioenleeftijd. Dit zijn belangrijke kwesties waar we mee aan de slag gaan en we gaan onderzoeken hoe wij hier onze leden kunnen ondersteunen.

E-mail adres
Het is helaas niet mogelijk om al onze leden te bellen, maar u kunt ook ons natuurlijk bellen. Heeft u lang geen email van ons ontvangen, dan kan het best zijn dat wij geen email adres van u hebben. Verandert u van werkgever, dan horen wij dat graag. Kortom, zorg ervoor dat wij op de hoogte zijn van uw reilen zeilen. Bel naar 010-2862985 of mail naar infowaterbouw@nautilusint.org.