Staat je baan op het spel en/of wil je snel weer aan de slag?

Nautilus International / FNV Waterbouw helpt je verder met Van Werk Naar Werk

Staat je baan op het spel? Of ben je jouw baan verloren? Nautilus International / FNV Waterbouw en de FNV helpen je graag verder. Om werknemers die ontslagen dreigen te worden of net hun baan hebben verloren zo snel mogelijk weer aan de slag te helpen, bieden Nautilus en de FNV vanuit de Regionale Mobiliteitsteams de landelijke dienstverlening Van Werk Naar Werk aan.

Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag
Je krijgt, of je nog werkt of niet en ongeacht welke uitkering je hebt, passende dienstverlening die bestaat uit extra begeleiding. Tijdens het traject naar het vinden van werk is er begeleiding door een adviseur, die de individueel werkzoekende ondersteunt in zijn of haar werktraject. Het werktraject is gericht op vragen als: Wat wil ik? Wat kan ik? Waar sta ik op de arbeidsmarkt?

En vervolgens de vertaling daarvan naar concrete acties rondom werk zoeken of scholing. Ook kunnen er tijdens het traject voor zowel de Nautilus als FNV deelnemers loopbaantrainingen aangeboden worden. Wij ondersteunen je om snel weer op weg te zijn naar een nieuwe baan. Een baan die echt bij je past. Begeleiding op maat.

Meld je nu aan!

Neem voor een afspraak met het Nautilus adviescentrum contact op met Jelle de Boer,
via tel.: 010-4771188 of infonl@nautilusint.org.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie:


Voor leden!

En ook voor aankomende leden

> Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van Nautilus International / FNV Waterbouw