Regionale bijeenkomsten over FNV congresresolutie

kaartnl

In mei besluit het Ledenparlement over de koers van de FNV, waarbij ook FNV Waterbouw is aangesloten, voor de komende 4 jaar. Wilt u ook meedenken en meepraten over deze belangrijke besluiten? In aanloop naar het congres worden door het hele land bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de bijeenkomsten kijken we samen of de voorgestelde besluiten in de congresresolutie de juiste zijn.

FNV wil een offensief starten: denk mee

Inkomens stagneren, arbeidsvoorwaarden staan onder druk, werkdruk stijgt en flexibilisering neemt in een razend tempo toe. Collega’s worden steeds vaker elkaars concurrenten doordat de één goedkoper is dan de ander. Deze ontwikkeling raakt ieders positie. Daarom start de FNV een offensief om deze race naar beneden te stoppen en echte banen en een menswaardige maatschappij te realiseren. Dit willen we doen door focus en investeren op strategische plekken waar we voor veel leden het verschil kunnen maken. Is dit de juiste keuze?

Meer dan 30 regionale bijeenkomsten

Kom naar de regionale bijeenkomsten en denk en praat mee! Met meer dan 30 bijeenkomsten is er altijd een bijeenkomst bij u in de buurt.
Voor meer informatie: regionale bijeenkomsten