Ledenvergaderingen over de toekomst van het pensioenfonds Waterbouw

De komende ledenvergaderingen zullen wellicht DE BELANGRIJKSTE vergaderingen in de Waterbouw van de afgelopen en komende jaren worden.
Zoals u bekend is, staat de toekomst van het pensioenfonds Waterbouw ter discussie. Daarom willen wij met u praten over het goed regelen van uw oudedagsvoorziening. Immers, het niet meer zelfstandig blijven en het elders onderbrengen van het pensioenfonds kan gevolgen hebben voor uw pensioen!

Onderwerpen
In de ledenvergaderingen komen de hier onderstaande onderwerpen aan bod.
1. Waarom kan het pensioenfonds niet langer zelfstandig kan blijven.
2. Waar kan het pensioenfonds het beste worden ondergebracht.
3. Wat gaat een en ander betekenen voor uw pensioen.

We gaan met u bespreken hoe wij een goed pensioen het beste kunnen waarborgen. Van u willen wij horen wat u belangrijk vindt, zodat we dit mee kunnen nemen in de onderhandelingen met de werkgevers. Ook voor leden die al met pensioen zijn, is het erg belangrijk om bij deze vergaderingen aanwezig te zijn. Want ook voor gepensioneerden kan deze wijzing gevolgen hebben.

Kortom
Voor alle werknemers en gepensioneerden in de sector Waterbouw zijn dit belangrijke vergaderingen. Met u zullen wij besluiten nemen waar uw pensioen wordt ondergebracht. Wij verwachten grote opkomsten.

Hieronder ziet u waar, wanneer en hoe laat de vergaderingen gehouden worden. Als u wilt komen dan kunt u zich aanmelden via e-mail aan: infowaterbouw@nautilusint.org of telefonisch via 010-2862985.

Woensdag 20 januari 2016
Om 19.00 uur in Partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, 3364 AT Sliedrecht

Zaterdag 23 januari 2016
Om 10.00 uur in ’t Veerhuis, Nijenmonde 4, 3434 AZ Nieuwegein

Dinsdag 26 januari 2016
Om 19.00 uur op het FNV Kantoor Deventer, Gotlandstraat 2-A, 7418 AZ Deventer